JAGODY INKASKIE W SUROWEJ CZEKOLADZIE BIO 70 g - COCOA
15,09 zł
(215,58 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
czekolada* 65% (nieprażone ziarna kakaowca*, cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, wanillia Bourbon*), jagody inkaskie* 35% (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość masy kakaowej 65%.
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 2047 kJ / 493 kcal
Tłuszcz: 33 g;
w tym kwasy nasycone: 20 g;
Węglowodany: 35 g;
w tym cukry: 33 g;
Błonnik: 14 g;
Białko: 6 g;
Sól: 0,1 g
BP4702
738 Przedmioty
Opis
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C.. ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18. 02-972 WARSZAWA
- producent
- COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 11.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 2.00
4.00 - Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 8.00
9.00 - Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- -
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 120
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C.. ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18. 02-972 WARSZAWA - Kraj pochodzenia
- Polska
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 70
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- -
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.