MIGDAŁY W BIAŁEJ POLEWIE Z CYNAMONEM BIO 70 g - COCOA

16,24 zł

(232,00 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
polewa* 65 % (cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY*, sproszkowany miąższ kokosowy*, cynamon cejloński* 4 %), MIGDAŁY* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny).
Zawartość masy kakaowej min. 36 %

OPIS
Migdałowa słodycz wzbogacona została kremową konsystencją białej polewy kokosowej.
Migdały, biała polewa kokosowa, cynamon cejloński tworzą unikalną kompozycję, która uwielbiana jest pod każdą szerokością geograficzną.
Idealna przekąska dla każdego, w każdym wieku i o każdej porze!
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2590 kJ/696 kcal
Tłuszcz: 52 g
w tym kwasy nasycone: 18 g
Węglowodany: 21 g
w tym cukry: 21 g
Błonnik: 8,7 g
Białko: 13 g
Sól: 0,16 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ORZECHY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP24669
51 Przedmioty

Opis

Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
10.00
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
-
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C., ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18, 02-972 WARSZAWA
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C.. ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18. 02-972 WARSZAWA
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
90
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Masa netto (g)
70
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
-
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C.. ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18. 02-972 WARSZAWA
producent
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
13.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
2.50
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password