KRUSZONE ZIARNO KAKAO W CZEKOLADZIE KETO BEZ DODATKU CUKRU BEZGLUTENOWE BIO 70 g - COCOA

20,30 zł

(290,00 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
czeklada* 65 % (nieprażone ziarno kakao*, substancja słodząca: erytrytol*, tłuszcz kakaowy*, sproszkowany olej MCT z kokosa* (olej MCT z kokosa* 70 %, błonnik z akacji* 30 %), sproszkowany miąższ kokosowy*, wanilia Bourbon*), kruszone ziarno kakao* 35 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Zawartość masy kakaowej minimum 60 %. Zawiera substancję słodzącą.
Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 2248 kJ/544 kcal
Tłuszcz - 49 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 31 g
Węglowodany - 23 g
w tym cukry - 1,4 g
w tym poliole - 15 g
Błonnik - 16 g
Białko - 8,6 g
Sól - 0,14 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP32254
215 Przedmioty

Opis

BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
70
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
-
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
SUROVITAL MARCIN RENDAK KAROL SZWED S.C.. ŚW. URSZULI LEDÓCHOWSKIEJ 5/18. 02-972 WARSZAWA
producent
COCOA (czekolady i bakalie w surowej czekoladzie)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
19.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
4.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
11.00
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
-
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
90
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password