ZESTAW ŚWIĄTECZNY - BAKALIE W CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWE BIO 6 RODZAJÓW 300 g - DOTI (PRODUKT SEZONOWY)

74,96 zł

(249,87 zł / kg)

Brutto
Zamknij
OPIS
Zestaw ekologicznych bakalii w czekoladzie - 6 sztuk opakowań po 50 g:
1. BIO Daktyle w czekoladzie - 1 szt.
2. BIO Żurawina w czekoladzie - 1 szt.
3. BIO Imbir w czekoladzie - 1 szt.
4. BIO Morwa w czekoladzie - 1 szt.
5. BIO MIGDAŁY w czekoladzie - 1 szt.
6. BIO Nerkowce w czekoladzie - 1 szt.

1. BIO daktyle w czekoladzie
Składniki: daktyle* 50 %, czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. (*składniki pochodzące z upraw ekologicznych).

Informacja alergenna: Może zawierać MIGDAŁY i ORZECHY nerkowca.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1782 kJ/426 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 50 g
Błonnik: 9,0 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0 g


2. BIO żurawina w czekoladzie
Składniki: czekolada* 59 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], żurawina* 40 % (żurawina*, koncentrat jabłkowy*), substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. (*składniki pochodzące z upraw ekologicznych).

Informacja alergenna: Może zawierać MIGDAŁY i ORZECHY nerkowca.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1956 kJ/468 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 44 g
Błonnik: 7,2 g
Białko: 3,6 g
Sól: 0 g


3. BIO imbir kandyzowany w czekoladzie
Składniki: kandyzowany imbir* 50 % (imbir*, cukier trzcinowy*), czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. (*składniki pochodzące z upraw ekologicznych).

Informacja alergenna: Może zawierać MIGDAŁY i ORZECHY nerkowca.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1807 kJ/432 kcal
Tłuszcz: 20 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: 58 g
w tym cukry: 22 g
Błonnik: 6,0 g
Białko: 2,9 g
Sól: 0 g


4. BIO morwa biała w czekoladzie
Składniki: czekolada* 56 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], morwa biała* 43 %, substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. (*składniki pochodzące z upraw ekologicznych).

Informacja alergenna: Może zawierać MIGDAŁY i ORZECHY nerkowca.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1922 kJ/460 kcal
Tłuszcz: 23 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 14 g
Węglowodany: 55 g
w tym cukry: 38 g
Błonnik: 11 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0 g


5. BIO MIGDAŁY w czekoladzie
Składniki: czekolada* 69 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], MIGDAŁY* 30 %, substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. (*składniki pochodzące z upraw ekologicznych).

Informacja alergenna: Może zawierać ORZECHY nerkowca.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2368 kJ/571 kcal
Tłuszcz: 44 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: 30 g
w tym cukry: 28 g
Błonnik: 9,5 g
Białko: 9,8 g
Sól: 0 g


6. BIO nerkowce w czekoladzie
Składniki: czekolada* 69 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], ORZECHY NERKOWCA* 30 %, substancja glazurująca: guma arabska*, cukier*. Czekolada: masa kakaowa minimum 60 %. (*składniki pochodzące z upraw ekologicznych).

Informacja alergenna: Może zawierać migdały.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2329 kJ/561 kcal
Tłuszcz: 40 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: 36 g
w tym cukry: 28 g
Błonnik: 7,6 g
Białko: 9,5 g
Sól: 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nie przechowywać w lodówce.
BP34601
73 Przedmioty

Opis

Masa netto (g)
300
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
-
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
DOTI SPÓŁKA JAWNA MANUFAKTURA. D.M. MROCZKOWSCY. SMOLEC. STAROWIEJSKA 39. 55-080 KĄTY WROCŁAWSKIE
producent
DOTI (produkty w deserowej czekoladzie)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
20.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.20
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
20.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
DOTI SPÓŁKA JAWNA MANUFAKTURA, D.M. MROCZKOWSCY, SMOLEC, STAROWIEJSKA 39, 55-080 KĄTY WROCŁAWSKIE
DOTI SPÓŁKA JAWNA MANUFAKTURA. D.M. MROCZKOWSCY. SMOLEC. STAROWIEJSKA 39. 55-080 KĄTY WROCŁAWSKIE
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password