SKŁADNIKI
ekologiczny ocet aroniowy 100 %.
OPIS
Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej soku z aronii.
Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
ekologiczny ocet aroniowy 100 %.
OPIS
Naturalny produkt otrzymany w procesie biologicznej fermentacji octowej soku z aronii.
Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów, sałatek oraz sosów. Produkt niefiltrowany, naturalnie mętny. Osad jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Produkt niepasteryzowany do 4 % kwasowości.
Proporcje napoju: 1-2 łyżki octu dodać do pół szklanki wody i wymieszać.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze do +25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
BP35307
22 Przedmioty
Opis
- Producent - nazwa i adres
- 81-506 Gdynia
Bacillus sp. z o.o. Zakład Produkcyjny: ul. Stryjska 24 - producent
- DELIKATNA (Zakwasownia)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 19.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.00
- Kraj pochodzenia
- Polska
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.