OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA

22,82 zł

(91,28 zł / l)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

BP5832
24 Przedmioty

Opis

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
Kraj pochodzenia
Holandia
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Japonia
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
producent
TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
19.20
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.80
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
5.80
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Japonia
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password