OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY BIO 250 ml (GENMAI SU VINEGAR)- TERRASANA
22,82 zł
(91,28 zł / l)
Brutto
SKŁADNIKI
woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany jest długoterminowej fermentacji.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.
BP5832
24 Przedmioty
Opis
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 120
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- TERRASANA NATUURVOEDING B.V., WAAIER 10, 2451 LEIMUIDEN
TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN - Kraj pochodzenia
- Holandia
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Japonia
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN
- producent
- TERRASANA (kremy, makarony, sosy sojowe, inne)
TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne) - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 19.20
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.80
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.80
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Japonia
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.