SKŁADNIKI
miazga kakaowa*, substancja słodząca: erytrytol*, napój ryżowy w proszku*, tłuszcz kakaowy*, proszek kokosowy* 13%, emulgator: lecytyna słonecznikowa* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Baton na napoju ryżowym i proszku kokosowym. Masa kakaowa min. 62%. Bezglutenowy. Zawiera substancję słodzącą. Spożycie w nadmiernych ilościach może mieć efekt przeczyszczający. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1968 kJ/ 481 kcal
Tłuszcz: 39,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27,0 g
Węglowodany: 47,0 g
w tym cukry: 5,2 g
alkohole wielowodorotlenowe: 23 g
Błonnik: 6,8 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,2 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą), soję, orzeszki ziemne i inne orzechy.
UWAGA
Dopuszcza się nieznaczne różnice pomiędzy poszczególnymi partiami wynikające z naturalnego pochodzenia produktu.
ZALECANE WARUNI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opis
- producent
- ME GUSTO (krówki wegańskie. czekolady. wafelki)
ME GUSTO (krówki wegańskie. kremy. przekąski) - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 13.50
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 2.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 3.50
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 30
60 - Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Słowacja
- Kraj pochodzenia
- Polska
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 40
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Słowacja
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- ME GUSTO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. BAŁTYCKA 4A/3. 81-707 SOPOT