BATON Z MLECZNEJ CZEKOLADY Z ORZECHAMI LASKOWYMI I CHRUPKAMI ZBOŻOWYMI FAIR TRADE BIO 33 g - OXFAM

9,65 zł

(292,42 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, odtłuszczone MLEKO w proszku*, ORZECHY LASKOWE* (8 %), nierafinowany cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, pełne MLEKO w proszku*, zbożowe chrupki kakaowe* (5 %) (mąka ryżowa*, cukier trzcinowy*, mąka kukurydziana*, kakao w proszku*, sól), olej słonecznikowy*, tłuszcz MLECZNY*, laski wanilii*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Masa kakaowa minimum 40 %, masa mleczna minimum 23 %.

OPIS
Baton spotyka się ze sporym zainteresowaniem zarówno dzieci, jak i osób dorosłych. Chętnie wykorzystywany jest jako przekąska między zajęciami czy obowiązkami w pracy - zmniejsza poczucie głodu i jednocześnie dostarcza energii na co najmniej kilka godzin. Idealny dla każdej osoby, która lubi pozwolić sobie na coś słodkiego i chrupkiego.
Składniki z certyfikatem Fairtrade pochodzące od producentów Fairtrade: kakao, cukier, wanilia. Ogółem: 67 %.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 2324 kJ / 557 kcal
Tłuszcz: 35 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 47 g
Białko: 7,3 g
Sól: 0,11 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać migdały.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze 12 - 18 ℃.

BP40721
66 Przedmioty

Opis

BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Certyfikaty inne
Fair Trade Oxfam
Masa netto (g)
33
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
OXFAM FAIR TRADE. Bundstrasse 12 8280 Kreuzlingen Switserland
producent
OXFAM FAIR TRADE (FT) (kawy i inne produkty FT)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
1.30
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
13.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
3.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
90
Kraj pochodzenia
Szwajcaria
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password