BATON FRUPP MALINOWY BEZGLUTENOWY 10 g - CELIKO

4,57 zł

(457,00 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
malina (32%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), inulina, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.

OPIS
Maliny są bogatym źródłem witamin C, K, B1 i B2, PP, karotenu, błonnika, związków mineralnych, dlatego jak najwięcej malin powinny spożywać osoby cierpiące na anemię. Witamina C, zawarta w malinach wzmacnia układ odpornościowy, sprawia, że lepiej przyswajamy żelazo. Jest również ważnym antyoksydantem. 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1256 kJ / 300 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 39 g
Błonnik: 36 g
Białko: 3,2 g
Sól: 0,02 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

BP27896
1975 Przedmioty

Opis

WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
10
Producent - nazwa i adres
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71. 61-359 Poznań
producent
CELIKO (batony. galaretki. muffiny)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
2.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
90
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password