BATON LIOFILIZOWANY JABŁKOWY BEZGLUTENOWY 9 g - CELIKO (FRUPP)

4,11 zł

(456,67 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
jabłka (30%), zagęszczone soki i ekstrakty owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, ekstrakt jabłkowy, zagęszczony sok jabłkowy), fruktooligosacharydy (A)* i/lub inulina (B)*, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. (*Obecność składnika A, B – patrz przy numerze partii).

OPIS
Jabłka to owoce, które zawierają wiele witamin i minerałów, a wśród nich m.in.: witaminy C, E, K, witaminy z grupy B (kwas foliowy, tiamina, niacyna i ryboflawina), potas, polifenole, pektyny.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1423 kJ / 338 kcal
Tłuszcz: 0,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 51 g
Białko: 0,7 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać dwutlenek siarki.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suche i chłodnym miejscu.
BP27898
809 Przedmioty

Opis

Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
2.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
90
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71. 61-359 Poznań
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Ilość sztuk w opakowaniu zbiorczym
25.00
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
9
Liczba opakowań zbiorczych na warstwie
24.00
Liczba warstw na palecie
14
Producent - nazwa i adres
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71. 61-359 Poznań
producent
CELIKO (batony. galaretki. muffiny)
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password