MAKARON (GRYCZANY) RURKA MACCHERONI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - BARTOLINI

15,50 zł

(62,00 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
100 % mąka gryczana*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień) przez 6-7 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1525 kJ/360 kcal
Tłuszcz: 3,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 67 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 13 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać SOJĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
BP34815
208 Przedmioty

Opis

BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
250
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Polska
Włochy
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
P.P.H. Tabit Sp. z o.o.. Kołłątaja 44. 05-402 Otwock
producent
BARTOLINI (makarony)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
18.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
7.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
12.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
180
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
Włochy
Kraj pochodzenia
Polska
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
P.P.H. Tabit Sp. z o.o.. Kołłątaja 44. 05-402 Otwock
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password