MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU ZIELONEGO) RURKA BEZGLUTENOWY BIO 250 g - BARTOLINI

14,90 zł

(59,60 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
100 % ekologiczna mąka z zielonego groszku.

OPIS
Makaron z zielonego groszku jest wytwarzany w 100 % z mąki z zielonego groszku. Jest zdrową alternatywą dla tradycyjnych makaronów wytwarzanych z mąki pszennej, jest mniej kaloryczny i dostarcza wielu cennych składników.
Wysoka zawartość białka.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień) przez 5-6 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1432 kJ/342 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 10 g
Białko: 20 g
Sól: 0,08 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (maksymalnie 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.
BP34816
93 Przedmioty

Opis

producent
BARTOLINI (makarony)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
19.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
13.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
P.P.H. Tabit Sp. z o.o.. Kołłątaja 44. 05-402 Otwock
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
180
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
250
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
P.P.H. Tabit Sp. z o.o.. Kołłątaja 44. 05-402 Otwock
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password