MAKARON (RYŻOWY) PENNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - BARTOLINI

13,01 zł

(52,04 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
ekologiczna mąka ryżowa.

OPIS
Makaron ryżowy wyróżnia się niezwykle delikatnym smakiem, dzięki czemu z powodzeniem można go łączyć z najróżniejszymi dodatkami.
Z racji tego, że jest to produkt bezglutenowy, do swojej diety mogą włączyć go osoby z nietolerancją glutenu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (11-13 minut) (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1499 kJ/353 kcal
Tłuszcz: 0,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 77,5 g
w tym cukry: 0,4 g
Błonnik: 1,5 g
Białko: 8,1 g
Sól: <0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

BP42440
319 Przedmioty

Opis

CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
P.P.H. Tabit Sp. z o.o.. Kołłątaja 44. 05-402 Otwock
producent
BARTOLINI (makarony)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
21.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
7.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
14.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
P.P.H. Tabit Sp. z o.o., Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
P.P.H. Tabit Sp. z o.o.. Kołłątaja 44. 05-402 Otwock
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
180
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
250
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password