MAKARON PROTEINOWY (Z GROSZKU I RYŻU BRĄZOWEGO) CALAMARATA BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

11,12 zł

(44,48 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
50 % mąka z zielonego groszku*, 50 % mąka ryżowa pełnoziarnista*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 9 - 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1489 kJ / 352 kcal
Tłuszcz: 2,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 66 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 4,8 g
Białko: 15 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

BP42024
105 Przedmioty

Opis

BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
250
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
PASTA NATURA SRL
producent
PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
26.50
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
7.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
11.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
PASTA NATURA SRL
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
180
Kraj pochodzenia
Włochy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password