MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY Z AMARANTUSEM, TEFF I QUINOA) CONCHIGLIE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

9,67 zł

(38,68 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z amarantusa* 10 %, mąka z teff* 5 %, mąka z quinoa (komosa ryżowa)* 5 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 10 - 12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1365 kJ / 323 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 12 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,003 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

BP42026
182 Przedmioty

Opis

BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
250
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
PASTA NATURA SRL
producent
PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
30.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
9.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
PASTA NATURA SRL
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
180
Kraj pochodzenia
Włochy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password