MAKARON PROTEINOWY (Z CIECIERZYCĄ) RISONI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

10,27 zł

(41,08 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
50 % mąka z ciecierzycy*, mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 - 6 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1468 kJ / 347 kcal
Tłuszcz: 4,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 5,1 g
Białko: 15 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

BP42027
208 Przedmioty

Opis

Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
250
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
PASTA NATURA SRL
producent
PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
30.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
9.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
PASTA NATURA SRL
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
180
Kraj pochodzenia
Włochy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password