MAKARON (Z SERCA PALMY) NOODLE BEZGLUTENOWY KETO 255 g - DIET-FOOD
15,75 zł
(61,76 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
serce (rdzeń) palmy (Bactris Gasipaes)
OPIS
Nasz makaron jest wykonany z samego rdzenia (serca) palmy z gatunku Bactris Gasipaes. Seria nowych bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów oraz makaronów bazujących na składzie mąki z SOI, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami. Klasyczny makron jajeczny zawiera GLUTEN, który występuje głównie w mące zbóż użytych do produkcji masy makaronowej. Nasz makaron z serca palmy nie zawiera glutenu, do produkcji makaronu wykorzystujemy tylko serca “rdzeń” młodych nierozwiniętych liści palmy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
bezpośredni - tuż po otwarciu opakowania jako składnik sałatek na zimno
po podgrzaniu - wystarczy go zalać gorącym bulionem rosołowym
do smażenia - na patelni lub woku jako główny składnik dań kuchni chińskiej, tajskiej i wietnamskiej
w mikrofali - odgrzewać 2 minuty
w piekarniku - odgrzewać 5 minut
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 88 kJ/ 21 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 3,2 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 1,0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
serce (rdzeń) palmy (Bactris Gasipaes)
OPIS
Nasz makaron jest wykonany z samego rdzenia (serca) palmy z gatunku Bactris Gasipaes. Seria nowych bezglutenowych makaronów, które są idealne dla wegetarian, wegan. Włącz je do swojej diety i poczuj różnicę! Noodle zapewniają szybką i zdrową alternatywę dla konwencjonalnych pszennych makaronów oraz makaronów bazujących na składzie mąki z SOI, są pyszne podawane w azjatyckiej zupie warzywnej lub smażone z warzywami. Klasyczny makron jajeczny zawiera GLUTEN, który występuje głównie w mące zbóż użytych do produkcji masy makaronowej. Nasz makaron z serca palmy nie zawiera glutenu, do produkcji makaronu wykorzystujemy tylko serca “rdzeń” młodych nierozwiniętych liści palmy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
bezpośredni - tuż po otwarciu opakowania jako składnik sałatek na zimno
po podgrzaniu - wystarczy go zalać gorącym bulionem rosołowym
do smażenia - na patelni lub woku jako główny składnik dań kuchni chińskiej, tajskiej i wietnamskiej
w mikrofali - odgrzewać 2 minuty
w piekarniku - odgrzewać 5 minut
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 88 kJ/ 21 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 3,2 g
w tym cukry: 1,3 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 1,0 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin.
BP25014
67 Przedmioty
Opis
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA, ROGATKA 7A, 62-860 OPATÓWEK
MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA. ROGATKA 7A. 62-860 OPATÓWEK - Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 60
- Kraj pochodzenia
- Ekwador
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 255
- producent
- DIET-FOOD
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 18.50
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 4.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 13.00
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.