MAKARON RYŻOWY VERMICELLI 454 g - FARMER
14,38 zł
(31,68 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
mąka ryżowa 88 %, woda.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Namocz makaron w zimnej wodzie przez około 5 minut, a następnie dobrze odcedź. W ten sposób makaron jest gotowy do dalszego wykorzystania m.in. do zupy lub do smażonych dań z makaronem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1504 kJ / 354 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 82 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 6,0 g
Sól: 0,10 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
mąka ryżowa 88 %, woda.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Namocz makaron w zimnej wodzie przez około 5 minut, a następnie dobrze odcedź. W ten sposób makaron jest gotowy do dalszego wykorzystania m.in. do zupy lub do smażonych dań z makaronem.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1504 kJ / 354 kcal
Tłuszcz: <0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 82 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 6,0 g
Sól: 0,10 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
BP43149
53 Przedmioty
Opis
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- Kreyenhop&Kluge Industriestraße, 40-42 28876 Oyten, Niemcy
Kreyenhop&Kluge Industriestraße. 40-42 28876 Oyten. Niemcy - Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 30
60 - Kraj pochodzenia
- India
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 454
- producent
- FARMER (makarony ryżowe)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 19.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 11.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 12.00
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.