MAKARON RYŻOWY (3 mm) 400 g - FARMER
7,58 zł
(18,95 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
mąka ryżowa 90 %, woda.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1514 kJ / 356 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
mąka ryżowa 90 %, woda.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zaletą makaronu ryżowego jest to, że nie wymaga on gotowania. Makaron zalewamy wrzątkiem na czas 3-5 minut (w zależności od preferowanej twardości makaronu) i odcedzamy. Gotowe!
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1514 kJ / 356 kcal
Tłuszcz: 0,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 80 g
w tym cukry: <0,5 g
Białko: 7,0 g
Sól: 0,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
BP43217
85 Przedmioty
Opis
- producent
- FARMER (makarony ryżowe)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 22.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 11.50
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- Kreyenhop&Kluge Industriestraße, 40-42 28876 Oyten, Niemcy
Kreyenhop&Kluge Industriestraße. 40-42 28876 Oyten. Niemcy - Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 30
60 - Kraj pochodzenia
- India
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 400
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.