MAKARON (Z SOI I CZERWONEJ FASOLI ADZUKI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT

17,51 zł

(87,55 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
mąka z soi* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10%  (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ekologiczny makaron spaghetti z soi i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 9 g
Błonnik: 20g
Białko: 44 g
Sól: 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

BP11100
445 Przedmioty

Opis

BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
200
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
MAX SPORT S R.O.. MLYNSKÉ LUHY 76/A. 82105 BRATISLAVA
producent
MAXSPORT (batony. kremy. makarony)
MAXSPORT (makarony)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
16.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
6.15
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
6.15
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
90
180
Kraj pochodzenia
Słowacja
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password