MAKARON PROTEINOWY (Z SOI I FASOLI CZERWONEJ ADZUKI) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 200 g - MAXSPORT
17,51 zł
(87,55 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
mąka z soi* 90%, mąka z fasoli adzuki* 10% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron spaghetti z soi i czerwoną fasolą adzuki, z wysoką zawartością zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1382 kJ / 329 kcal
Tłuszcz: 5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1 g
Węglowodany: 17 g
w tym cukry: 9 g
Błonnik: 20g
Białko: 44 g
Sól: 0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
BP11100
559 Przedmioty
Opis
- Masa netto (g)
- 200
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- MAX SPORT S R.O.. MLYNSKÉ LUHY 76/A. 82105 BRATISLAVA
- producent
- MAXSPORT (batony, kremy, makarony)
MAXSPORT (batony. kremy. makarony)
MAXSPORT (makarony) - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 16.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.15
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.15
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 90
180 - PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- MAX SPORT S R.O., MLYNSKÉ LUHY 76/A, 82105 BRATISLAVA
MAX SPORT S R.O.. MLYNSKÉ LUHY 76/A. 82105 BRATISLAVA - Kraj pochodzenia
- Słowacja
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.