SKŁADNIKI
mąka z zielonej soi* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron z zielonej soi, z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1336 kJ / 317 kcal
Tłuszcz: 3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 39,4 g
w tym cukry: 6,6 g
Błonnik: 18,8 g
Białko: 42,6 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
BP11102
68 Przedmioty
Opis
- producent
- MAXSPORT (batony. kremy. makarony)
MAXSPORT (makarony) - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 16.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.15
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 6.15
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 90
180 - Kraj pochodzenia
- Słowacja
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 200
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- MAX SPORT S R.O.. MLYNSKÉ LUHY 76/A. 82105 BRATISLAVA
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.