MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY Z AMARANTUSEM, TEFF I QUINOA) PENNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA
9,94 zł
(39,76 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z amarantusa* 10 %, mąka z teff* 5 %, mąka z quinoa (komosa ryżowa)* 5 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1365 kJ / 323 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 2,0 g
Błonnik: 12 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,003 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 9 - 10 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
BP19386
13 Przedmioty
Opis
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 250
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- PASTA NATURA SRL. Via Cantarane. 1. 12020 Villafalletto CN
- producent
- PASTA NATURA (makarony. ciastka)
PASTA NATURA (makarony bezglutenowe) - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 24.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.00
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- PASTA NATURA SRL, Via Cantarane, 1, 12020 Villafalletto CN
PASTA NATURA SRL. Via Cantarane. 1. 12020 Villafalletto CN - Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 180
- Kraj pochodzenia
- Włochy
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.