MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO
12,22 zł
(48,88 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 10 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 2 g
Błonnik - 1 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać łubin oraz soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP2246
755 Przedmioty
Opis
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 4.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 12.00
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
ALCE NERO S.P.A. VIA PALAZZETTI 5C. 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO) - Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 120
- Kraj pochodzenia
- Włochy
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 250
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- Włochy
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- ALCE NERO S.P.A. VIA PALAZZETTI 5C. 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
- producent
- ALCE NERO (włoskie produkty)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 21.00
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.