MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

9,15 zł

(36,60 zł / kg)

Brutto
Zamknij

SKŁADNIKI
100 % mąka ryżowa pełnoziarnista (* certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1579 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik 3,5 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Do garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 7 - 8 minut.  Odcedzić makaron i doprawić według uznania.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

BP20031
129 Przedmioty

Opis

Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
7.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
180
Kraj pochodzenia
Włochy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
250
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
ALBERTENGO. Via Carde. 2/A. 12030 Torre San Giorgio
producent
PASTA NATURA (makarony. ciastka)
PASTA NATURA (makarony bezglutenowe)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
24.00
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password