MAKARON (RYŻOWY RAZOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA
9,15 zł
(36,60 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
100 % mąka ryżowa pełnoziarnista (* certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1579 kJ/373 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik 3,5 g
Białko: 7,9 g
Sól: 0,02 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Do garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 7 - 8 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP20031
429 Przedmioty
Opis
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 250
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- ALBERTENGO. Via Carde. 2/A. 12030 Torre San Giorgio
- producent
- PASTA NATURA (makarony. ciastka)
PASTA NATURA (makarony bezglutenowe) - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 24.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.00
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- ALBERTENGO, Via Carde, 2/A, 12030 Torre San Giorgio
ALBERTENGO. Via Carde. 2/A. 12030 Torre San Giorgio - Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 180
- Kraj pochodzenia
- Włochy
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.