MAKARON (KONJAC TYPU FETTUCCINE) BEZGLUTENOWY 370 g - DIET-FOOD

9,02 zł

(33,40 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
woda oczyszczona, mąka konjac, wodorotlenek wapnia

OPIS
Głównym składnikiem Diet Fettuccine jest Glukomannan konnyak – rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 33 kJ / 8 kcal
Tłuszcz: <0,1 g
w tym kwasy nasycone: <0,1 g
Węglowodany: 1,1 g
w tym cukry: <0,2 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: <0,3 g
Sól: <0,01 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dni
BP25017
385 Przedmioty

Opis

BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
200
270
370
Kraj pochodzenia składnik&#243;w (słownik BP)
-
Producent - nazwa i adres
MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA. ROGATKA 7A. 62-860 OPATÓWEK
producent
DIET-FOOD
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
18.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
6.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
12.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
90
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
-
Kraj pochodzenia
Chiny
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password