MAKARON PROTEINOWY (Z CIECIERZYCY) ŚWIDERKI BIO 250 g - BARTOLINI
11,12 zł
(44,48 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
100 % mąka z ciecierzycy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Źródło miedzi i manganu. Miedź i mangan pomagają w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym.
Źródło błonnika, żelaza i fosforu. Żelazo i fosfor przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego.
Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Zalecana porcja produktu do spożycia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 100 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 6 minut, al. dente 4 minuty (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1539 kJ/366 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 10 g
Błonnik: 13 g
Białko: 18 g
Sól: 0,01 g
Zawartość składników w 100 g produktu po ugotowaniu
Żelazo: 2,4 mg (17 %*)
Mangan: 1,5 mg (75 %*)
Miedź: 0,3 mg (30 %*)
Fosfor: 129 mg (18 %*)
%* dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające GLUTEN i JAJA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
100 % mąka z ciecierzycy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Wysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Źródło miedzi i manganu. Miedź i mangan pomagają w ochronie komórek przed stresem oksydacyjnym.
Źródło błonnika, żelaza i fosforu. Żelazo i fosfor przyczyniają się do utrzymania prawidłowego metabolizmu energetycznego.
Zrównoważony sposób żywienia oraz zdrowy tryb życia są niezbędne do prawidłowego funkcjonowania organizmu.
Zalecana porcja produktu do spożycia niezbędna do uzyskania korzystnego działania produktu: 100 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować 6 minut, al. dente 4 minuty (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1539 kJ/366 kcal
Tłuszcz: 6,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 10 g
Błonnik: 13 g
Białko: 18 g
Sól: 0,01 g
Zawartość składników w 100 g produktu po ugotowaniu
Żelazo: 2,4 mg (17 %*)
Mangan: 1,5 mg (75 %*)
Miedź: 0,3 mg (30 %*)
Fosfor: 129 mg (18 %*)
%* dziennej referencyjnej wartości spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające GLUTEN i JAJA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
BP23441
1096 Przedmioty
Opis
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 180
- Kraj pochodzenia
- Polska
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 250
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE TABIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. HUGONA KOŁŁĄTAJA 44. 05-402 OTWOCK
- producent
- BARTOLINI (makarony)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 24.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 9.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 13.00
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE TABIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, HUGONA KOŁŁĄTAJA 44, 05-402 OTWOCK
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE TABIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. HUGONA KOŁŁĄTAJA 44. 05-402 OTWOCK
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.