MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) ŚWIDERKI BIO 250 g - BARTOLINI
11,58 zł
(46,32 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
100 % mąka z soczewicy czerwonej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Źródło kwasu foliowego i białka.
Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów i produkcji krwi. Przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży.
Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Dodatkowe źródło witaminy B1, manganu, żelaza, miedzi.
Ważny jest zdrowy tryb życia i zbilansowana dieta.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1477 kJ/348 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 56 g
w tym cukry: 5,1 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 26 g
Sól: 0,01 g
Żelazo: 8,4 mg (60 %)**
Mangan: 0,98 mg (49 %)**
Miedź: 0,90 mg (90 %)**
Kwas foliowy: 114 mcg (57 %)**
Tiamina: 0,54 mg (49 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować od 5 do 8 minut (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające GLUTEN i JAJA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
100 % mąka z soczewicy czerwonej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Źródło kwasu foliowego i białka.
Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów i produkcji krwi. Przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży.
Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.
Dodatkowe źródło witaminy B1, manganu, żelaza, miedzi.
Ważny jest zdrowy tryb życia i zbilansowana dieta.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1477 kJ/348 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 56 g
w tym cukry: 5,1 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 26 g
Sól: 0,01 g
Żelazo: 8,4 mg (60 %)**
Mangan: 0,98 mg (49 %)**
Miedź: 0,90 mg (90 %)**
Kwas foliowy: 114 mcg (57 %)**
Tiamina: 0,54 mg (49 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować od 5 do 8 minut (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).
INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać zboża zawierające GLUTEN i JAJA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
BP24652
382 Przedmioty
Opis
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 250
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE TABIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. HUGONA KOŁŁĄTAJA 44. 05-402 OTWOCK
- producent
- BARTOLINI (makarony)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 24.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 9.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 13.00
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE TABIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ. HUGONA KOŁŁĄTAJA 44. 05-402 OTWOCK
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 180
- Kraj pochodzenia
- Polska
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.