MAKARON PROTEINOWY (Z SOI) FETTUCCINE BEZGLUTENOWY BIO 200 g - DIET-FOOD

13,53 zł

(67,66 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
mąka z SOI*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Nasz bezglutenowy bio makaron SOJOWY to tylko dwa składniki woda i mąka z organicznej SOI, bez dodatku cukru, oleju palmowego i jaj. Jego wyjątkowy smak podkreśli każdą potrawę kuchni azjatyckiej oraz włoskiej.
Wysoka zawartość białka i błonnika pokarmowego.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć makaron do dużej ilości wrzącej, osolonej wody, gotuj 3-5 minut. Dodać bezpośrednio do potrawy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1476 kJ/ 353 kcal
Tłuszcz: 6,8 g
w tym kwasy nasycone: 1,3 g
Węglowodany: 21 g
w tym cukry: 11 g
Błonnik: 20 g
Białko: 42 g
Sól: 0,03 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w suchym i chłodnym miejscu.
BP25561
56 Przedmioty

Opis

BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
200
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA. ROGATKA 7A. 62-860 OPATÓWEK
producent
DIET-FOOD
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
25.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
7.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
17.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA. ROGATKA 7A. 62-860 OPATÓWEK
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
90
Kraj pochodzenia
Chiny
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password