MAKARON (KONJAC) VERMICELLI BEZGLUTENOWY BIO 385 g (300 g) - DIET-FOOD
11,25 zł
(29,22 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
woda, ekologiczna mąka z rośliny konjac 3,4 %.
OPIS
Głównym składnikiem Bio Diet Vermicelli jest Glukomannan konjac - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, produkt 100 % pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 30 kJ/7 kcal
Tłuszcz - <0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - <0,1 g
Węglowodany - <0,2 g
w tym cukry - <0,1 g
Błonnik - 2,6 g
Białko - <0,1 g
Sól - <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dni.
woda, ekologiczna mąka z rośliny konjac 3,4 %.
OPIS
Głównym składnikiem Bio Diet Vermicelli jest Glukomannan konjac - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konjac. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy.
Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik, bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka, bez PSZENICY i glutenu, produkt 100 % pochodzenia roślinnego, może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok, certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard), jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 30 kJ/7 kcal
Tłuszcz - <0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - <0,1 g
Węglowodany - <0,2 g
w tym cukry - <0,1 g
Błonnik - 2,6 g
Białko - <0,1 g
Sól - <0,01 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 5 °C do 28 °C. Nie zamrażać. Po otwarciu makaron przechowywać w czystej wodzie przez maksymalnie 3 dni.
BP32046
99 Przedmioty
Opis
- Masa netto (g)
- 300
385 - Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- -
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA. ROGATKA 7A. 62-860 OPATÓWEK
- producent
- DIET-FOOD
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 18.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 4.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 12.00
- Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
- -
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 90
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA, ROGATKA 7A, 62-860 OPATÓWEK
MIPAMA E.Z. SZAFARZ SPÓŁKA JAWNA. ROGATKA 7A. 62-860 OPATÓWEK - Kraj pochodzenia
- Chiny
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.