BUDYŃ WANILIOWY BEZGLUTENOWY BIO 33 g - BIOVEGAN

7,06 zł

(213,95 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana*, wanilia Bourbon* 1,6 %, sól. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Potrzebujesz: 500 ml napoju roślinnego/mleka; 3-4 łyżki cukru trzcinowego lub innego słodzika
1. Wymieszać ok. 100 ml napoju roślinnego/mleka z zawartością torebki na gładką masę.
2. Pozostały płyn (400 ml) zagotować z cukrem/słodzikiem. Dodaj wymieszany proszek.
3. Gotuj na małym ogniu przez 2 minuty, cały czas mieszając.

Wskazówka: Małe miseczki opłucz zimną wodą, napełnij bezpośrednio ciepłym budyniem, poczekaj, aż ostygną i wyłóż na talerz.
Udekoruj wiórkami gorzkiej czekolady oraz owocami i gotowe!

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g sypkiego budyniu
Wartość energetyczna: 1498 kJ/353 kcal
Tłuszcz: 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 86 g
w tym cukry: <0,5 g
Błonnik: <0,5 g
Białko: 0,6 g
Sól: 0,41 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ, SELER, GORCZYCĘ, ŁUBIN i orzechy.

UWAGA
Konsystencja może się różnić w przypadku stosowania niektórych napojów roślinnych (np. napoju ryżowego).

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.
BP35399
46 Przedmioty

Opis

WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
33
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
Biovegan GmbH. Biovegan-Allee 1. DE-56579 Bonefeld. Germany
producent
BIOVEGAN (agaranta. drożdże)
BIOVEGAN (dodatki do wypieków. drożdże)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
15.20
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
0.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
11.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
180
Kraj pochodzenia
Niemcy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password