BUDYŃ O SMAKU CZEKOLADOWYM BEZGLUTENOWY 40 g - CELIKO

1,29 zł

(32,25 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (9%),aromat.

OPIS
Smaczny budyń czekoladowy bez cukru.TERAZ W NOWEJ SZACIE GRAFICZNEJ!Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją.Produkt odpowiedni dla WEGAN - możesz przygotować również na napoju roślinnym.Świetnie nadaje się do wypieków.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Z 0,5 l zimnego mleka* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać.Do reszty MLEKA dodać dwie łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się MLEKA wlać rozprowadzony w MLEKU proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę.Do uprzednio wypłukanych zimną wodą

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1392 kJ / 333 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 78,6 g
w tym cukry: 0,2 g
Białko: 2,2 g
Sól: 0,06 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP27928
2572 Przedmioty

Opis

Producent - nazwa i adres
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71. 61-359 Poznań
producent
CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)
CELIKO (batony. galaretki. mieszanki do wypieków)
CELIKO (batony. galaretki. muffiny)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
16.10
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
1.06
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
11.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
90
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71, 61-359 Poznań
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71. 61-359 Poznań
Kraj pochodzenia
Polska
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
40
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password