ŻELATYNA W PROSZKU BIO 20 g - AMYLON

6,66 zł

(333,00 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
żelatyna spożywcza wieprzowa w proszku* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Żelatyna ma szerokie zastosowanie w kuchni, zarówno do potraw słodkich, jak i słonych. Może być stosowana do kremów, polew, budyni, do galaretek tortowych lub na ciasto oraz do przygotowania galaretek wieprzowych i z mięsem.
Żelatynę można też używać jako środka żelującego lub zagęszczającego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g produktu sypkiego
Wartość energetyczna: 1435 kJ/ 342 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 84 g
Sól: 0,08 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zawartość opakowania wystarcza na przygotowanie 500 ml płynu.
Żelatynę rozpuścić w 250 ml zimnego płynu i odstawić na 10 minut, do momentu aż napęcznieje.
Pozostały płyn (250 ml) zagotować i wymieszać z napęczniałą żelatyną. Nie gotować!

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
BP31743
731 Przedmioty

Opis

PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
AMYLON A.S., SVERMOVA 117, 580 36 HAVLICKUV BROD
AMYLON A.S.. SVERMOVA 117. 580 36 HAVLICKUV BROD
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
360
Kraj pochodzenia
Czechy
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
20
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
AMYLON A.S.. SVERMOVA 117. 580 36 HAVLICKUV BROD
producent
AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie
AMYLON (budynie. galaretki.kisiele.cukry. skrobie
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
10.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
0.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
7.00
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password