BUDYŃ O SMAKU MALINOWYM BEZGLUTENOWY 40 g - CELIKO
1,43 zł
(35,76 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka w proszku (maltodekstryna, sok z buraka), zagęszczony sok malinowy w proszku 0,5 % (maltodekstryna, sok malinowy), aromat.
OPIS
Smaczny budyń o smaku malin bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. TERAZ W NOWEJ SZACIE GRAFICZNEJ!
Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN - możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków.
Opakowanie budyniu wystarcza na przygotowanie 4 porcji po 150 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Z 0,5 l zimnego MLEKA* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty MLEKA dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się MLEKA wlać rozprowadzony w MLEKU proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.
* Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g budyniu w proszku
Wartość energetyczna - 1456 kJ/348 kcal
Tłuszcz - 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 86,6 g
w tym cukry - 0,3 g
Białko - 0,3 g
Sól - 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, sok z buraka w proszku (maltodekstryna, sok z buraka), zagęszczony sok malinowy w proszku 0,5 % (maltodekstryna, sok malinowy), aromat.
OPIS
Smaczny budyń o smaku malin bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. TERAZ W NOWEJ SZACIE GRAFICZNEJ!
Charakteryzuje się wyjątkową, puszystą i kremową konsystencją. Produkt odpowiedni dla WEGAN - możesz przygotować również na napoju roślinnym. Świetnie nadaje się do wypieków.
Opakowanie budyniu wystarcza na przygotowanie 4 porcji po 150 g.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Z 0,5 l zimnego MLEKA* odlać 1/2 szklanki, wsypać zawartość opakowania i dobrze rozmieszać. Do reszty MLEKA dodać 2 łyżki cukru (ok. 40 g) i zagotować. Do gotującego się MLEKA wlać rozprowadzony w MLEKU proszek, ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę. Do uprzednio wypłukanych zimną wodą salaterek wlać gotowy budyń i pozostawić do stężenia.
* Do przyrządzenia budyniu można również użyć napoju roślinnego wegańskiego (kokosowego, ryżowego).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g budyniu w proszku
Wartość energetyczna - 1456 kJ/348 kcal
Tłuszcz - 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 86,6 g
w tym cukry - 0,3 g
Białko - 0,3 g
Sól - 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP33337
673 Przedmioty
Opis
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 40
- Producent - nazwa i adres
- Celiko SA ul. Św. Antoniego 71. 61-359 Poznań
- producent
- CELIKO (batony, galaretki, mieszanki do wypieków)
CELIKO (batony. galaretki. mieszanki do wypieków)
CELIKO (batony. galaretki. muffiny) - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 16.10
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 1.06
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 11.50
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- Celiko SA ul. Św. Antoniego 71, 61-359 Poznań
Celiko SA ul. Św. Antoniego 71. 61-359 Poznań - Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 60
- Kraj pochodzenia
- Polska
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.