PANIERKA PANKO BEZGLUTENOWA BIO 200 g - AMYLON
13,20 zł
(66,00 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
kukurydza* (61 %), mąka ryżowa*, ciecierzyca*, cukier trzcinowy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Panierka Panko to specjalny rodzaj panierki, która jest produkowana z mielonego na drobno chleba bez skórki. Jest ona bardzo chrupiąca i lekka, dzięki czemu idealnie nadaje się do panierowania potraw.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1528 kJ/361 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 74 g
w tym cukry: 2,1 g
Białko: 8,6 g
Sól: 0,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu
kukurydza* (61 %), mąka ryżowa*, ciecierzyca*, cukier trzcinowy*, sól morska. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Panierka Panko to specjalny rodzaj panierki, która jest produkowana z mielonego na drobno chleba bez skórki. Jest ona bardzo chrupiąca i lekka, dzięki czemu idealnie nadaje się do panierowania potraw.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1528 kJ/361 kcal
Tłuszcz: 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 74 g
w tym cukry: 2,1 g
Białko: 8,6 g
Sól: 0,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu
BP44701
368 Przedmioty
Opis
- Masa netto (g)
- 200
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- producent
- AMYLON (budynie, galaretki,kisiele,cukry, skrobie
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 18.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 11.00
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- Amylon a.s.
- Orientacyjny termin przydatności
- 21.05.2026
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 90
- Kraj pochodzenia
- Czechy
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)