CHRUPKI RYŻOWE ZE SZPINAKIEM I POREM BEZGLUTENOWE BIO 60 g - BIOPONT

4,90 zł

(81,67 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8 %), por* (1,5 %), sól morska, cebula*, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 419 kcal
Tłuszcz: 16,4 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 56,3 g
W tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 7,0 g
Sól: 1,1 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ) i ORZECHY ziemne

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

BP4074
1248 Przedmioty

Opis

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
30
45
60
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
BIOPONT KFT.. BIOPONT UCTA 1. 2451 ERCSI
Kraj pochodzenia
Węgry
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
60
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
-
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
producent
BIOPONT (chrupki bezglutenowe)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
20.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
17.00
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)
-
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password