CHRUPKI Z SOCZEWICY Z CEBULĄ I CZARNYM PIEPRZEM BEZGLUTENOWE BIO 60 g - BIOPONT
5,75 zł
(95,83 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
soczewica* 41 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6 %, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 420 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 11,8 g
Sól: 2,31 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
soczewica* 41 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6 %, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 420 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 11,8 g
Sól: 2,31 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP11870
796 Przedmioty
Opis
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 60
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- producent
- BIOPONT (chrupki bezglutenowe)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 22.50
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 5.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 20.00
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 30
- Kraj pochodzenia
- Węgry
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.