CHRUPKI Z SOCZEWICY Z CEBULĄ I CZARNYM PIEPRZEM BEZGLUTENOWE BIO 60 g - BIOPONT

6,02 zł

(100,33 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
soczewica* 41 %, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, cebula w proszku* 1,6 %, sól morska, czarny pieprz mielony* 0,1 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy z cebulą i pieprzem (bezglutenowe)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1754 kJ / 420 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 1,7 g
Białko: 11,8 g
Sól: 2,31 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP11870
237 Przedmioty

Opis

Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
5.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
20.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
BIOPONT KFT., BIOPONT UCTA 1, 2451 ERCSI
Orientacyjny termin przydatności
14.08.2026
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
30
Kraj pochodzenia
Węgry
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
60
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
producent
BIOPONT (chrupki bezglutenowe)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
22.50

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password