CHRUPKI KUKURYDZIANE MINI Z KURKUMĄ BEZGLUTENOWE BIO 20 g - FIORENTINI

2,88 zł

(144,00 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
kukurydza* 60 %, ryż*, olej roślinne* (olej słonecznikowy*, olej kukurydziany*), sól morska, kurkuma w proszku* 1 %. (*składniki z rolnictwa ekologicznego)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1764 kJ/418 kcal
Tłuszcz: 7,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 79 g
w tym cukry: 0,6 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 7,4 g
Sól: 1,0 g
Mangan: 0,4 mg (20 %)**

** dzienna referencyjna wartość spożycia manganu (dla osoby dorosłej)

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka MLEKA, LAKTOZĘ i soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła.
BP30663
5 Przedmioty

Opis

WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
20
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
Birko s.r.l. Via Marco Biagi. 6 - 10028 Trofarello (TO)
producent
FIORENTINI (krążki ryżowe i kukurydziane)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
18.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
3.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
12.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
Kraj pochodzenia
Włochy
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password