SKŁADNIKI
mąka gryczana* (30,7%), nierafinowany cukier trzcinowy*, nieutwardzony tłuszcz roślinny* (olej słonecznikowy*, tłuszcz kakaowy*, woda, emulgator: lecytyna słonecznikowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), jaja*, mąka kukurydziana*, ciemna czekolada* (8,5%) (nierafinowany cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny), kakao* (3%), naturalny aromat waniliowy* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Zawartość kakao w czekoladzie min 60%.
OPIS
Nie zawiera substancji spulchniających.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1843 kJ / 442 kcal
Tłuszcz: 22 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g;
Węglowodany: 53 g;
w tym cukry: 25 g;
Białko: 6,9 g;
Sól: 0,04 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do +25°C
Opis
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- Masa netto (g)
- 100
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- ZEMANKA BIOPIEKARNIA S.R.O. ORLIKOV 29. 26401 SEDLCANY
- producent
- ZEMANKA (ciastka)
ZEMANKA (ciastka. krakersy bezglutenowe) - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 17.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 10.00
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 60
90 - Kraj pochodzenia
- Czechy
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI