CIASTKA Z SORGO I PROSA Z CZEKOLADĄ I OLIWĄ Z OLIWEK EXTRA VIRGIN (14,5 %) BIO 250 g - ALCE NERO

16,08 zł

(64,32 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
mąka z sorgo* (22 %), mąka PSZENNA pełnoziarnista* (17,5 %), dropsy czekoladowe* (15 %) [cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika*)], cukier trzcinowy*, oliwa z oliwek extra virgin* (14,5 %), mąka jaglana* (11 %), pasta z ORZECHÓW LASKOWYCH*, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO*, substancje spulchniające (węglany amonu, węglany sodu), sól, ekstrakt z oliwek*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Opakowanie zawiera około 31 sztuk ciastek. Źródło fosforu i miedzi.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2045 kJ/487 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,6 g
Węglowodany: 60 g
w tym cukry: 25 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,34 g
Fosfor: 127 mg (18 %)**
Miedź: 0,246 mg (25 %)**
** dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej)

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, MLEKO (ŁĄCZNIE Z LAKTOZĄ), JAJA, ORZECHY, SOJĘ, GORCZYCĘ.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od bezpośredniego kontaktu ze światłem słonecznym. Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte.
BP23353
51 Przedmioty

Opis

producent
ALCE NERO (włoskie produkty)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
20.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
6.50
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
14.00
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
Gandola Biscotti- Via Lavoro e Industria 1041 - Rudiano (BS)
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
60
120
Kraj pochodzenia
Włochy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
Masa netto (g)
250
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
Gandola Biscotti- Via Lavoro e Industria 1041 - Rudiano (BS)
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password