SKŁADNIKI
ekologiczna herbata czarna Assam 100 %.
OPIS
Assam to niewątpliwie perła wśród czarnych herbat - szlachetna, o głębokim smaku, znajduje uznanie na całym świecie. Swą nazwę zawdzięcza północno-wschodniej prowincji Indii.
Ogród Sewpur produkuje organiczne herbaty o najwyższym standardzie z pełnym body i dobrze obrobionymi liśćmi. Assam TGBOP posiada złote tipsy i mocny, słodowy smak, a także bardzo ciemny kolor naparu.
Herbata ta jest zbierana dwa razy w roku - zbiór pierwszy odbywa się pod koniec marca, drugi natomiast na przełomie czerwca i lipca. Smak herbaty Assam jest silnie związany z regionem, z którego pochodzi - wysokie temperatury i poziom wilgotności, a także intensywne opady powodują, że napar nabiera wybitnych walorów smakowych.
Można w nim odnaleźć nuty JĘCZMIENNE, miodowe, karmelowe i orzechowe - sprawiają one, że nie można pomylić jej z żadną inną.
Assam to nie tylko region, który produkuje najwięcej herbaty w Indiach, ale również na całym świecie - znajduje się tu około 2000 plantacji, a dodatkowo słynie z herbat najwyższej jakości.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Porcję 3 g herbaty sypanej zalej wodą o temp. 95℃ i odczekaj 3-5 minut do zaparzenia.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od intensywnych zapachów.
ekologiczna herbata czarna Assam 100 %.
OPIS
Assam to niewątpliwie perła wśród czarnych herbat - szlachetna, o głębokim smaku, znajduje uznanie na całym świecie. Swą nazwę zawdzięcza północno-wschodniej prowincji Indii.
Ogród Sewpur produkuje organiczne herbaty o najwyższym standardzie z pełnym body i dobrze obrobionymi liśćmi. Assam TGBOP posiada złote tipsy i mocny, słodowy smak, a także bardzo ciemny kolor naparu.
Herbata ta jest zbierana dwa razy w roku - zbiór pierwszy odbywa się pod koniec marca, drugi natomiast na przełomie czerwca i lipca. Smak herbaty Assam jest silnie związany z regionem, z którego pochodzi - wysokie temperatury i poziom wilgotności, a także intensywne opady powodują, że napar nabiera wybitnych walorów smakowych.
Można w nim odnaleźć nuty JĘCZMIENNE, miodowe, karmelowe i orzechowe - sprawiają one, że nie można pomylić jej z żadną inną.
Assam to nie tylko region, który produkuje najwięcej herbaty w Indiach, ale również na całym świecie - znajduje się tu około 2000 plantacji, a dodatkowo słynie z herbat najwyższej jakości.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Porcję 3 g herbaty sypanej zalej wodą o temp. 95℃ i odczekaj 3-5 minut do zaparzenia.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od intensywnych zapachów.
BP35188
16 Przedmioty
Opis
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 100
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- "QUBA CAFE SERWIS" KUBIAK-SPÓŁKA JAWNA ul. Starorudzka 10B 93-418 Łódź
- producent
- QUBA CAFFE (kawy. herbaty)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 14.50
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 16.00
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 90
180 - Kraj pochodzenia
- India
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.