SKŁADNIKI
cukier trzcinowy*, kakao w proszku* (35 %), skrobia kukurydziana*, karob w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Minimum 33 % kakao.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Rozpuścić dwie łyżki czekolady w 200 ml gorącego MLEKA lub wody. Umieścić na kuchence i gotować do uzyskania pożądanej konsystencji.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1506 kJ / 360 kcal
Tłuszcz: 3,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 45 g
Błonnik: 10,4 g
Białko: 8,4 g
Sól: 0,03 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
cukier trzcinowy*, kakao w proszku* (35 %), skrobia kukurydziana*, karob w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Minimum 33 % kakao.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Rozpuścić dwie łyżki czekolady w 200 ml gorącego MLEKA lub wody. Umieścić na kuchence i gotować do uzyskania pożądanej konsystencji.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 1506 kJ / 360 kcal
Tłuszcz: 3,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 45 g
Błonnik: 10,4 g
Białko: 8,4 g
Sól: 0,03 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP42379
89 Przedmioty
Opis
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 18.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 4.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 8.00
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 120
- Kraj pochodzenia
- Hiszpania
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- Certyfikaty inne
- Fair Trade
- Masa netto (g)
- 350
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- AlterNativa3 -Ctra.Castellar 526. Terrassa 08227 Spain
- producent
- ALTERNATIVA (kawy. lizaki. cukier. kakao)
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.