PULPETY Z KARPIA W SOSIE KOPERKOWYM BIO 315 g - RYBY Z SERCA NATURY

37,45 zł

(118,89 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
cebula*, ŚMIETANKA* (z MLEKA), farsz z karpia* (Cyprinus carpio) (RYBA) 19 %, bulion warzywny z karpiem [SELER*, cebula*, pietruszka*, marchew*, czosnek*, ziele angielskie*, liść laurowy*, pieprz biały*, sól, woda, goździki*, koper włoski*, KARP* (Cyprinus carpio) (RYBA) 0,4 %]; JAJA*, musztarda Dijon (woda, GORCZYCA*, ocet jabłkowy*, sól), bułka tarta (mąka PSZENNA*, sól, drożdże), koperek* 2 %, czosnek*, natka pietruszki*, ocet jabłkowy*, sól, skórki z cytryny*, koper włoski* 0,2 %. {*certyfikowany składnik ekologiczny}.

OPIS
Pulpety rybne zalane sosem koperkowym.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Po otwarciu słoja pulpety z sosem przelej do garnka i podgrzewaj do odpowiedniej temperatury. Spożywaj gorące.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 584 kJ/141 kcal
Tłuszcz: 10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,3 g
Węglowodany: 5,3 g
w tym cukry: 2,9 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,8 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2 do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
BP41352
36 Przedmioty

Opis

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
30
Kraj pochodzenia
Polska
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
315
Produkt chłodniczy
tak
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
„ZAWÓLCZE” PRZETWÓRNIA RYB IWONA WIECZOREK
producent
RYBY Z SERCA NATURY (karpie)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
9.60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
7.70
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
7.70
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password