SKŁADNIKI
JOGURT naturalny (MLEKO pasteryzowane, MLEKO w proszku odtłuszczone, białka MLEKA, kultury bakterii jogurtowych), ogórek zielony 23 %, KEFIR (MLEKO, żywe kultury bakterii mlekowych), koperek, ocet jabłkowy, cukier, sól, pieprz czarny.
OPIS
Zapakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 269 kJ / 64 kcal
Tłuszcz: 3,3 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 6,8 g
W tym cukry: 3,6 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,50 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
JOGURT naturalny (MLEKO pasteryzowane, MLEKO w proszku odtłuszczone, białka MLEKA, kultury bakterii jogurtowych), ogórek zielony 23 %, KEFIR (MLEKO, żywe kultury bakterii mlekowych), koperek, ocet jabłkowy, cukier, sól, pieprz czarny.
OPIS
Zapakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g
Wartość energetyczna: 269 kJ / 64 kcal
Tłuszcz: 3,3 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 6,8 g
W tym cukry: 3,6 g
Białko: 3,4 g
Sól: 0,50 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.
BP42821
22 Przedmioty
Opis
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 12.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 12.00
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 7
- Kraj pochodzenia
- Polska
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 300
- Produkt chłodniczy
- tak
- Producent - nazwa i adres
- Lavica Food Denitsa Witkowski. ul. Puszkina 47. 62-063 Luboń
- producent
- LAVICA FOOD (hummusy. pasty)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.50
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.