• Nowy produkt

PULPETY Z KARPIA Z SOSIE POMIDOROWYM BIO 315 g - RYBY Z SERCA NATURY

37,58 zł

(119,30 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
cebula*, pomidory pelati* 21 % (obrane pomidory pelati* , sok pomidorowy*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy); farsz z karpia* (Cyprinus carpio) (RYBA) 19 %; bulion warzywny z karpiem [SELER*, cebula*, pietruszka*, marchew*, czosnek*, ziele angielskie*, liść laurowy*, pieprz biały*, sól, woda, goździki*, koper włoski*, KARP* (Cyprinus carpio) (RYBA) 0,4 %]; JAJA*, sos paprykowy* 7 % (papryka czerwona* 64 %, koncentrat pomidorowy* 11 %, cukier*, olej rzepakowy*, ocet spirytusowy*, jabłko*, czosnek*, cebula*, sól, przyprawy*); natka pietruszki*, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia*, bułka tarta* (mąka PSZENNA*, sól, drożdże); czosnek*, ocet jabłkowy*, sól, papryka chili*, skórki z cytryny*, koper włoski*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Po otwarciu słoja pulpety z sosem przełożyć do garnka i podgrzewaj do odpowiedniej temperatury. Spożywaj gorące.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 383 kJ/92 kcal
Tłuszcz: 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 6,2 g
w tym cukry: 3,4 g
Błonnik: 2,2 g
Białko: 6,2 g
Sól: 0,95 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.

BP43437
28 Przedmioty

Opis

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
30
Kraj pochodzenia
Polska
Masa netto (g)
315
Produkt chłodniczy
tak
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
producent
RYBY Z SERCA NATURY (karpie)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
9.60
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
7.70
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
7.70
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
„ZAWÓLCZE” PRZETWÓRNIA RYB IWONA WIECZOREK
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password