RAVIOLI Z POMIDORAMI I SEREM RICOTTA BIO 250 g - D`ANGELO

14,65 zł

(58,60 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY twardej*, woda; nadzienie* (40 %): bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), RICOTTA* (20 %), suszone pomidory* (10 %), płatki ziemniaczane*, olej słonecznikowy*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), przyprawy* (bazylia*, oregano*, pieprz*), cukier trzcinowy*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem pomidorowo - serowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo ravioli, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu ravioli odcedzić i podawać

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1258 kJ/298 kcal
Tłuszcz: 5,9 g
w tym kwasy nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 4,0 g
Białko: 9,1 g
Sól: 1,6 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać seler.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
BP40940
133 Przedmioty

Opis

WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
Masa netto (g)
250
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
D'ANGELO PASTA - Werner-von-Siemens-Str. 39 - DE-66793 Saarwellingen
producent
D'ANGELO (tortellini. makarony)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
24.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
3.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
14.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
Kraj pochodzenia
Niemcy
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password