TORTELLINI Z BOROWIKAMI BIO 250 g - D`ANGELO

16,02 zł

(64,08 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY durum*, woda; nadzienie: bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże), płatki ziemniaczane*, woda, olej słonecznikowy*, 3,1 % borowiki suszone*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), 1 % cebula*, czosnek*, pieprz*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Małe pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem grzybowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo tortellini, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu tortellini odcedzić i podawać

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1232 kJ/292 kcal
Tłuszcz: 4,3 g
w tym kwasy nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 3,4 g
Białko: 8,6 g
Sól: 0,91 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SELER, mleko.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
BP40941
118 Przedmioty

Opis

Producent - nazwa i adres
D'ANGELO PASTA - Werner-von-Siemens-Str. 39 - DE-66793 Saarwellingen
producent
D'ANGELO (tortellini. makarony)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
24.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
3.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
14.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
Kraj pochodzenia
Niemcy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
250
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password