CAPPELLETTI ORKISZOWE Z SOCZEWICĄ PIKANTNE BIO 250 g - D`ANGELO
13,86 zł
(55,44 zł / kg)
Brutto
SKŁADNIKI
ciasto makaronowe 74 %: semolina z PSZENICY ORKISZ*, 76 % woda; nadzienie (26 %): bułka tarta* 31 % (mąka z PSZENICY ORKISZ* 97,5 %, sól, drożdże*), woda, olej słonecznikowy*, mielona soczewica czerwona* 11,5 %, suszone pomidory*, suszona papryka*, płatki ziemniaczane*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), mieszanka przypraw* (w zmiennych proporcjach: chilli* <1 %, kumin*, nasiona kolendry*, papryka*, mięta*, kminek*, czosnek*), bazylia*, oregano*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pierożki z makaronowego ciasta z pikantnym nadzieniem z soczewicą. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo cappelletti, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu cappelletti odcedzić i podawać
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1353 kJ/320 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 10 g
Sól: 1,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SELER, mleko.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
ciasto makaronowe 74 %: semolina z PSZENICY ORKISZ*, 76 % woda; nadzienie (26 %): bułka tarta* 31 % (mąka z PSZENICY ORKISZ* 97,5 %, sól, drożdże*), woda, olej słonecznikowy*, mielona soczewica czerwona* 11,5 %, suszone pomidory*, suszona papryka*, płatki ziemniaczane*, sól morska, emulgator: lecytyny (z SOI*), mieszanka przypraw* (w zmiennych proporcjach: chilli* <1 %, kumin*, nasiona kolendry*, papryka*, mięta*, kminek*, czosnek*), bazylia*, oregano*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pierożki z makaronowego ciasta z pikantnym nadzieniem z soczewicą. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo cappelletti, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu cappelletti odcedzić i podawać
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1353 kJ/320 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 57 g
w tym cukry: 2,1 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 10 g
Sól: 1,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SELER, mleko.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
BP40943
57 Przedmioty
Opis
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 250
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- D'ANGELO PASTA - Werner-von-Siemens-Str. 39 - DE-66793 Saarwellingen
- producent
- D'ANGELO (tortellini. makarony)
ZZZWYPRZEDAZ - Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 24.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 3.00
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 14.50
- PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES
- D'ANGELO PASTA - Werner-von-Siemens-Str. 39 - DE-66793 Saarwellingen
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 90
120 - Kraj pochodzenia
- Niemcy
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.