CAPPELLETTI Z DYNIĄ I JABŁKIEM BIO 250 g - D`ANGELO

16,02 zł

(64,08 zł / kg)

Brutto
Zamknij
SKŁADNIKI
ciasto makaronowe: semolina z PSZENICY durum*, woda; nadzienie* (26 %): dynia* (68 %), jabłko* (12 %), bułka tarta* (mąka PSZENNA*, drożdże*), cebula*, olej słonecznikowy*, płatki ziemniaczane*, sól morska, przyprawy* (w zmiennych proporcjach: skórka z pomarańczy*, czosnek*, imbir*, skórka z cytryny*, anyż*, pieprz*, cynamon*, lawenda*, szałwia*, kurkuma*, chili*), emulgator: lecytyny (z SOI*). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pierożki z makaronowego ciasta z nadzieniem dyniowo - jabłkowym. Pakowano w atmosferze ochronnej. Opakowanie zawiera porcję na 2-3 osoby.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Zagotować 2,5 litra wody z dodatkiem soli (1 łyżka na 1 litr wody)
2. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo cappelletti, nie przerywając wrzenia
3. Gotować 12 - 15 minut na słabym ogniu, od czasu do czasu mieszając
4. Po ugotowaniu cappelletti odcedzić i podawać

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g przed ugotowaniem
Wartość energetyczna: 1193 kJ/282 kcal
Tłuszcz: 3,6 g
w tym kwasy nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 3,7 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 8,3 g
Sól: 1,2 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SELER, mleko.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
BP40945
43 Przedmioty

Opis

WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
Bez Cukru
BEZ CUKRU (w składnikach)
Masa netto (g)
250
CERTYFIKAT BIO
CERTYFIKAT BIO
Producent - nazwa i adres
D'ANGELO PASTA - Werner-von-Siemens-Str. 39 - DE-66793 Saarwellingen
producent
D'ANGELO (tortellini. makarony)
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
24.00
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
3.00
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
14.50
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
120
Kraj pochodzenia
Niemcy
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Lub Reset password