SKŁADNIKI
fasola biała* (50%), woda, pomidory* (27%), cukier*, cebula*, skrobia kukurydziana*, olej słonecznikowy*, biały ocet winny*, sól, czosnek w proszku*, pieprz czarny*, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Fasolka po bretońsku w sosie pomidorowym. Produkt gotowy do spożycia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 390 kJ / 93 kcal;
Tłuszcz: 1,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g
Węglowodany: 13,5 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 4,1 g
Sól: 0,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
BP1323
2 Przedmioty
Opis
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 60
- Kraj pochodzenia
- Włochy
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- Masa netto (g)
- 400
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- DO-IT CONSUMER PRODUCTS BV. HERMESWEG 7. 3771 ND BARNEVELD
- producent
- AMAIZIN (napoje kokosowe. tortilla. chipsy. inne)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 11.00
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.50
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 7.50
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.