SKŁADNIKI
ziarna soi* 80%, woda, kultury grzyba Rhizopus (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 800 kJ / 191 kcal
Tłuszcz: 8,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,1 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 5,6 g
Białko: 17 g
Sól: 0,02 g
Magnez: 62 mg (17%**)
** dzienna referencyjna wartość spożycia
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu, a po otwarciu w warunkach chłodniczych. Spożyć w ciągu 3 dni.
BP14303
7 Przedmioty
Opis
- Szerokość opakowania jednostkowego (cm)
- 8.60
- Gwarantowany termin przydatności (w dniach)
- 60
- Kraj pochodzenia
- Holandia
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- Bez Cukru
- BEZ CUKRU (w składnikach)
- Masa netto (g)
- 400
- CERTYFIKAT BIO
- CERTYFIKAT BIO
- Producent - nazwa i adres
- De Smaakspecialist B.V..Luchtenburgseweg 2. 4858 RJ. Ulvenhout AC. Nederland
- producent
- SMAAKT (produkty spożywcze)
- Wysokość opakowania jednostkowego (cm)
- 12.90
- Głębokość opakowania jednostkowego (cm)
- 8.60
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.